תפריט ראשי
 
לעמוד קודם>

סעיף 14 פיצויים

 

 

חוק פיצויי פיטורים שנחקק בשנת 1963 מסדיר את נושא הזכויות הנוגעות לפיצויי פיטורין בתום העבודה. סעיף 14 לחוק הפיטורין נוגע לחישובי פיצויי הפיטורין כאשר במהלך העבודה המעביד והעובד צריכים להפריש כספים לקרנות פנסיה וקופות גמל שונות. חוק זה קובע כי ניתן להמיר את פיצויי הפיטורין בתשלום לקרנות אלה כל זמן שהדבר מעוגן בהסכם קיבוצי או במידה והדבר אושר על ידי שר העבודה.

ברירת המחדל קובעת כי עובד זכאי לפיצויי פיטורין במידה והיה מועסק שנה לפחות במקום עבודתו וכי יחסי העבודה הסתיימו בפיטוריו. סכום הפיצוי מחושב לפי משכורתו האחרונה של המועסק כפול שנות עבודתו. במידה והעובד התפטר על דעת עצמו הוא אינו זכאי במרבית המקרים לכספי פיצויים.

 

מידע על סעיף 14 פיצויים 

ישנם עוד מספר תתי סעיפים בחוק זה הנוגעים למקרים מיוחדים ולהחלתו על מקרים רטרואקטיביים. על מנת להבין נושא זה לעומק לקבל ייעוץ בנושאים פנסיונים אחרים תוכלו לפנות למאיר ברנר. מאיר ברנר הינו מתכנן פיננסי מוסמך המתמחה בתחום הפנסיה וגיל הפרישה. אנשים רבים מוצאים על עצמם ללא ידע בנוגע לזכויות הפרישה שלהם, תנאי קרנות הפנסיה וקופות הגמל, יכולותיהם הכלכליות והאפשרויות העומדות בפניהם

כאשר על הפרק עומדים סכומים משמעותיים של מאות אלפי שקלים, ולעיתים אף מיליונים – חשוב לקבל את ההכוונה המקצועית והנכונה ביותר.

 

סעיף 14 והשלמת פיצויים 

מאיר ברנר C.L.U  - מתכנן פרישה ומתכנן פיננסי C.F.P מציע לקוחותיו ייעוץ אמין המתנהל בשקיפות מלאה כלפי הלקוח. בזכות העובדה כי מדובר בייעוץ ניטרלי ונטול אינטרסים הלקוח מקבל את המידע המדויק ביותר אשר מכווין אותו לבחירה הנכונה :

  • ניתוח מעמיק של היכולות הכלכליות של הלקוח

  • בחינת הוצאותיו עתידיות

  • בחינת רמת החיים המבוקשת

  • בדיקת הפוליסות הקיימות והאפשרויות השונות הקיימות בהן

כעת תוכלו לבצע תכנון פיננסי מקיף לשנים הבאות. תכנון זה לוקח בחשבון ביטוחים שיש לעשות, אפיקי השקעה אפשריים, שימוש נכון בנכסים וכמובן התחשבות במקרה של מוות פתאומי והתנהלות המשפחה לאחר מקרה מצער מסוג זה.
על מנת לשמוע על כלל האפשרויות העומדות בפניכם בעת פרישה פנו כעת אל מאיר ברנר.

 

 

s1_1645460236

 

 

צרו קשר לקביעת פגישת היכרות!

הפרטים נשלחו בהצלחה

צוות המשרד יחזור אליכם בהקדם

Error